Szivacs matracok

Különböző habszivacs, memóriahabos és latex matracaink ideális kombinációt hoznak létre testünknek, rugalmasak ugyanakkor határozottan támasztják alá a gerincedet és izmaidat, hogy nyugodt és pihentető alvást biztosítsanak. Több zónás tervezésű változataink eltérő keménységű oldalakkal rendelkeznek, így személyre szabhatod az alátámasztást. Jól szellőző habmatracaink hozzájárulnak az optimális alvásklímához, hogy zavartalan éjszakai pihenésben legyen részed. Matracaink antiallergén és antibakteriális huzattal is rendelkeznek, így egészséges alvási környezetet teremthetsz magadnak.
Termékeinket három kategóriába soroltuk, amely kategóriákban extra 4, 8 és 12 év garanciával vásárolhatod meg matracainkat!

Best Price: Az ár-érték arány tökéletes egyensúlyát kínáló matracaink a legjobb választás azoknak, akik a legtöbbet szeretnék kihozni a pénzükből.

Best Seller: Vásárlóink által leggyakrabban választott matracaink, amelyeket népszerűségük és kiváló minőségük alapján választanak a legtöbben.

Ajánljuk: Kiemelkedően minőségi alapanyagok felhasználásával készült matracok, amelyeket kifejezetten azért ajánlunk, mert kiváló alvási élményt nyújtanak a kategóriában.

1–24 termék, összesen 32 db