LAJE8 előszobaszekrény

71 900 Ft

Termék ára:

Kiegészítők:

Összesen:

Ez a kis méretű csoda minden apró részletében gondosan megtervezett és kivitelezett, hogy maximálisan kiszolgálja mindennapi szükségleteidet.

A bútorlapból készült konstrukció szilárdságát és minőségét az 18 mm vastag lap garantálja, az élek minőségét és esztétikáját pedig hatékony ABS élfóliával hangsúlyoztuk.

A szekrény ajtaján egy osztott tükör található, amely nem csak a megjelenést fokozza, hanem praktikus is a reggeli készülődés során. A tükrös ajtó mögött négy polc található, amelyek ideálisak cipők, kiegészítők és más tárgyak tárolásához. Minden polc rendkívül funkcionális és elég helyet biztosít a mindennapi használathoz.

A szekrény további hasznos részei közé tartozik két fogas, ahol ruhákat és kabátokat tárolhatsz, valamint egy praktikus kalaptartó, hogy mindig kéznél legyenek a fejfedők. Ezenkívül a bútor különlegességét három különböző színű díszítőelem kocka adja, amelyek az előszobád vagy a belső tér stílusát emelik ki.

Ez az előszobaszekrény nem csupán egy bútordarab, hanem egy életstílus kifejezője is. Elegáns és praktikus egysége segít rendezetten tartani az előszobádat, miközben személyes stílusodat is kifejezheted vele. Ha a minőséget és a dizájnt keresed, ne habozz tovább! Vásárold meg most, és tedd még szebbé és rendezettebbé otthonodat ezzel a kivételes bútorral!

Termékadatok:

Méret: 200 × 110 × 40 cm (magasság x szélesség x mélység)
Bútorlap vastagsága: 18 mm
Kivitel: összeszerelt
Élzárás: 0,5 mm ABS
Hátlemez: bútorlap
Egyéb: 3 mm tükör