GUBA3 előszobaszekrény

105 360 Ft

Termék ára:

Kiegészítők:

Összesen:

Az előszobaszekrény a funkció és a dizájn tökéletes egyensúlyát kínálja, hogy az előszobád minden szempontból ragyogó legyen.

Ez a bútorunk is a megszokott 18 mm vastag bútorlapból készült , és a tartóssága a hatékonyan felhasznált ABS élfóliával van garantálva, amely nemcsak esztétikai értékkel bír, hanem védi az éleket is.

Ebben a kifinomult előszobaszekrényben minden megtalálható, amire szükséged lehet. Van egy ajtós kabát tároló rész, hogy ruháid mindig rendezettek és hibátlanok legyenek. A cipőszekrény kényelmes és helytakarékos megoldás az összes cipődnek. A praktikus fiók tökéletes apróbb tárgyak, kulcsok vagy egyéb kiegészítők tárolására.

A bútorban 4 polc található, amelyek ideálisak a táskák, sapkák vagy más kiegészítők elrendezéséhez. Ráadásul egy kihúzható vállfatartó is megtalálható, amely segít megőrizni ruháid formáját.

A szekrény alsó részében további tároló hely található. A beépített tükör nemcsak a praktikusságot, hanem a térérzetet is növeli.

Ha a kényelmet és a stílust keresed az előszobádban, ne habozz tovább! Vásárold meg most, és hagyd, hogy az előszobád a vendégek által dicsért központi helyszín legyen az otthonodban.

Mivel elemes bútorcsaládról van szó, az egyes részei külön is megvásárolhatók.

Termékadatok:

Méret: 196 x 173 x 42 cm (magasság x szélesség x mélység)
Bútorlap vastagsága: 18 mm
Kivitel: összeszerelt
Élzárás: 0,5 mm ABS
Hátlemez: bútorlap
Egyéb: fém akasztók; 3 mm tükör