fedőmatracok

A fedőmatracaink olyan kiegészítők, amelyek növelik az alvási komfortot és elősegítik a pihentető regenerálódást. Ideálisak a matracod hosszantartó védelmére, ágyazható kanapékra és további extra kényelem nyújtására az alváshoz.

Fedőmatracaink kitűnően szellőző anyagokból készülnek, amelyek segítenek szabályozni a hőmérsékletet az éjszakai alvás során és minimalizálják az izzadást.
Hideghab fedőmatracaink rugalmasak és tartósak. Kiváló alátámasztást nyújtanak a testnek, így csökkentve az alvás közbeni nyomáspontokat és biztosítva a kényelmet.
Memóriahab fedőmatracaink olyan anyagból készülnek, amely a test hőjére és súlyára reagálva alkalmazkodik az alvó testedhez, ezáltal egyéni alátámasztást és kényelmet biztosít számodra.
Fedőmatracaink szőtt textilből készülnek, amely puhaságot és kényelmet kölcsönöz a matracnak és kellemes érzetet nyújt az alvás során.
Matracainkkal megegyező szélességben érhetők el, így könnyen megtalálhatod a megfelelő méretet. Továbbá választhatod őket vékonyabb vagy vastagabb kivitelben, ami így megfelel a saját alvási preferenciáidnak és kényelmi igényeidnek.

Mind a(z) 6 találat megjelenítve