Komplett franciaágyak

Komplett franciaágyaink ideális választás lehet a hálószobádba, ha egyszerre szeretnél olyan bútort kapni, amiben minden megvan.
Elegáns megjelenés: A franciaágyaink szövettel vagy műbőrrel kárpitozottak, így a hálószobád stílusos elemévé válhat. Számos szín közül választhatsz, hogy pontosan illeszkedjen a többi bútorodhoz.
Kényelmes alvás: Ezek az ágyak rendszerint rugós vagy szivacs matraccal érkeznek, így minden éjszaka pihentető alvást biztosítanak. Válassz olyan konstrukciót, amely illeszkedik a testedhez és alvási szokásaidhoz.
Tárolóhely: Franciaágyaink beépített ágyneműtartóval rendelkeznek az ágy alatt, így extra tárolóteret kapsz a pénzedért. Így egyszerűen elteheted az ágyneműket, takarókat és egyéb hálószobai kiegészítőket amiket nem használsz.
Méretválaszték: Az ágyaink különböző dupla méretekben érhetők el, így ideális lehet pároknak vagy a nagyobb alvási teret igénylőknek. Könnyedén megtalálhatod a hálószobádhoz legmegfelelőbbet, akár kis hely, akár tágasabb tér áll rendelkezésedre.
Válaszd ezt az ágyatípust, hogyha azt szeretnéd, hogy a hálószobád a te elképzeléseid szerint legyen berendezve!

1–24 termék, összesen 38 db