Szobák

NAPPALI

A munka utáni pihenés, a barátokkal lazulás vagy a meghitt családi esték színtere. Találd meg saját stílusodat, hogy a nappali legyen a hely, ahol teljesen önmagad lehetsz.

ÉTKEZŐ

Nem kell konyhatündérnek lenni ahhoz, hogy meglepd szeretteidet vagy magadat egy finom fogással. Esetleg játszanál, írnál, tanulnál? Irány a konyha és gyűljetek az asztal köré, vagy élvezd ki az egyedüllétet. Egy jól választott étkező nagyon sokoldalú lehet.

HÁLÓSZOBA

Ahhoz, hogy kipihenten ébredj és valóban feltöltődj, elengedhetetlen a minőségi matrac és ágy. Napunk 1/3-át töltjük átlagosan alvással, így érdemes olyan terméket választani, ami tartós, megfelelő keménységet és hőmérsékletet biztosít, továbbá megőrzi testünk egészségét.

ELŐSZOBA

Van, hogy ki se látunk a kabátok, táskák és cipők teremtette káoszból, néha meg úgy érezzük nincsen semmi amit felvehetnénk. Egy praktikus előszobaszekrény vagy gardrób segítségével könnyen rendszerezheted holmidat, hogy minden csak egy karnyújtásra legyen.

HOME OFFICE ÉS IRODA

Nincs szükség sok helyre ahhoz, hogy professzionális munkakörnyezetet alakíts ki akár otthon is. Egy praktikus asztal és egy mobilis, testvonalat követő szék megfelelő alátámasztást ad ahhoz, hogy produktívan tudj dolgozni fáradtság nélkül. Irodai vendégteredet pedig berendezheted elegáns szófákkal és fotelokkal egyaránt.

GYEREK ÉS TINISZOBA

A testi és lelki fejlődés kulcsa a biztonságot adó környezet, ahol a gyermek önfeledten tud játszani, tanulni vagy éppen pihenni. Gondolkozz előre és hozz létre neki olyan szobát, ahol majd tinédzserként is jól érzi magát.